Rakip CSKA Moskova'da sakatlık!

Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü Trabzonspor'u konuk edecek olan CSKA Moscow'da, Liberya'lı ortasaha futbolcusu Sekou Oliseh'in sakatlık nedeniyle forma giyemeyeceği açıklandı.Şampiyonlar Ligi B grubundaki iddiasını sürdürmek için mutlak 3 puan parolasıyla

Rakip CSKA Moskova'da sakatlık!

Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü Trabzonspor'u konuk edecek olan CSKA Moscow'da, Liberya'lı ortasaha futbolcusu Sekou Oliseh'in sakatlık nedeniyle forma giyemeyeceği açıklandı.

Şampiyonlar Ligi B grubundaki iddiasını sürdürmek için mutlak 3 puan parolasıyla Trabzonspor ile karşılaşacak olan Moskova temsilcisinde, yapılan son antrenmanda meydana gelen sakatlık moralleri bozdu.

21 yaşındaki ortasaha futbolcusu Oliseh'in, Cuma günkü antrenmanda sağ adalesinde yırtık meydana geldiği ve Trabzonspor'a karşı forma giyemeyeceği bildirildi.

Rusya Premier Lig'de bitime 4 hafta kala kıyasıya şampiyonluk mücadelesi de veren CSKA Moskocw'da, Oliseh 25 lig maçında görev almıştı.

2009 Aralık'tan beri Rusya temsilcisinde görev alan genç yetenek, toplamda ise 61 resmi maçta sahaya çıkmış ve 5 de gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor