Rakip Bursaspor'da son durum

Lig lideri Trabzonspor'u yenebileceklerine inandığını ve 3 puan hedeflediklerini söyleyen Bursaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, "Sakat ve cezalı futbolcularımıza rağmen sergilediğimiz oyun başarılıdır" dedi. Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman sonrası ba

Rakip Bursaspor'da son durum

Lig lideri Trabzonspor'u yenebileceklerine inandığını ve 3 puan hedeflediklerini söyleyen Bursaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, "Sakat ve cezalı futbolcularımıza rağmen sergilediğimiz oyun başarılıdır" dedi.

Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bursaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, haftasonu karşılaşacakları Trabzonspor maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, "3 puan almak için sahaya çıkacağız. İyi hazırlanıyoruz. Lider takımla oynayacağız.
Trabzonspor çok iyi bir kadro kurdu. Bulunduğu yerden de bunu ispatlıyorlar. Taraftarımızın önünde galip geleceğiz. Başka bir şey düşünmüyoruz. İnşallah, bu maçtan 3 puan alacağız. Bu maç ile üst sıralara doğru hedeflerimize ulaşacağız. Bu maç bizim için çok kritik. Sakat ve cezalı oyuncumuz fazla. Ama hiç bir zaman ağlayıp sızlamadık. Elimizdeki kadroyla iyi mücadeleyi verdik. Trabzonspor maçında iyi futbol sergileyip taraftarı mutlu etmek istiyoruz" diye konuştu.

Basın mensuplarının, "Futbolcular ve teknilk heyet, karşılaşma öncesi baskı hissediyor mu ?" sorusunu cevaplayan Kurtar, "Baskı hissetmiyoruz. Bu futbolcularım için de geçerli. Şunu düşünmek lazım, ben takımın başına geçtiğimde Bursaspor son 3 lig maçında dibe vurmuştu. Dibe vurmuş bir takımın çöküşünü durdurduk. Çok zor bir işti. Psikolojik ve fiziksel olarak çöküşü durdurmak daha zordu. Sakatlar ve cezalılara rağmen oynadığımız oyun çok başarılıdır. Bana yöneltilen eleştirelere bakmıyorum. Herkes kendi
kafasına göre eleştiriyor. Antrenman sahasında ne yapıldığını biz biliyoruz. Elimizdeki kadroya göre sistem yapıyoruz. Eleştiriler olabilir. Ama eleştiri yapılırken kadroda ne olduğu bilinmelidir. Kadroda kimler ne yok kimler var. Bunlar bilinmeli. Galatasaray da Lincoln olmayınca ne olur görüyorsunuz. Trabzonspor'da da öyle. 1-2 kişiyi alalım ne olacak. Biz de 5-6 kişinin olmadığı zamanlar oldu" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor