Rakip Benfica, PSG'yi devirdi!

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Benfica, hazırlık karşılaşmasında Paris Saint Germin takımı ile karşı karşıya geldi.Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Trabzonspor'un rakibi olan Portekiz ekibi Benfica, hazırlık karşılaşmasın

Rakip Benfica, PSG'yi devirdi!

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Benfica, hazırlık karşılaşmasında Paris Saint Germin takımı ile karşı karşıya geldi.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Trabzonspor'un rakibi olan Portekiz ekibi Benfica, hazırlık karşılaşmasında Paris Saint Germain'i 3-1'lik skorla mağlup etti.

Mücadelede Benfica takımı 11. dakikada Cardozo'nun attığı gol ile karşılaşmada 1-0 öne geçerken, Paris Saint Germain takımı bu gole 15. dakikada Nene ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1 eşitlik ile sona erdi.

Benfica takımında mücadelenin 64. dakikasında sahneye çıkan Jara, attığı gol ile Portekiz ekibini karşılaşmada tekrar öne geçirirken, maçın normal süresinin bitimine 2 dakika kala Saviola kaydettiği gol ile maçın sonucunu belirleyen isim oldu.

Paris Saint Germain takımında Armand karşılaşmanın 67. dakikasında kırmızı kart görerek takımını sahaya 10 kişi bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor