Rakibini ısıran futbolcuya bakın ne ceza verildi?

 İngiltere Championship ekiplerinden Leeds United'ın golcüsü Souleymane Doukara, maç sırasında rakibini ısırdığı gerekçesiyle 8 maç men cezası aldı.   İngiltere Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 23 Şubat'ta Leeds United ile Fulham arasında oynan

Rakibini ısıran futbolcuya bakın ne ceza verildi?
 İngiltere Championship ekiplerinden Leeds United'ın golcüsü Souleymane Doukara, maç sırasında rakibini ısırdığı gerekçesiyle 8 maç men cezası aldı.
 
İngiltere Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 23 Şubat'ta Leeds United ile Fulham arasında oynanan maç sırasında rakibi Fernando Amorebieta'yı ısırdığı gerekçesiyle Leeds Unitedlı Doukara'ya 8 maç men cezası verildiği belirtildi.
 
Açıklamada, yaşananların olağan karşılanmayacak kadar ciddi bir durum olduğu ve bu nedenle futbolcuya 5 bin sterlin para cezası da verildiği ifade edildi.
 
Barcelona'nın Uruguaylı yıldızı Luis Suarez de ikisi Premier Lig ve birisi Dünya Kupası'nda olmak üzere daha önce 3 kez rakibini ısırmaktan çeşitli cezalara çarptırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor