Rakibimiz Dünyanın en iyisi

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'la karşılaşacak olan Inter Milan'ın teknik direktörü Jose Mourinho, İngiliz ekibin dünyanın en iyi takımı olduğunu ve onları elemenin çok daha büyük bir heyecan vereceğini söyledi. Daha önce Porto'yu çalıştırdığı ve

Rakibimiz Dünyanın en iyisi
Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'la karşılaşacak olan Inter Milan'ın teknik direktörü Jose Mourinho, İngiliz ekibin dünyanın en iyi takımı olduğunu ve onları elemenin çok daha büyük bir heyecan vereceğini söyledi.

Daha önce Porto'yu çalıştırdığı ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaştırdığı dönemde, Sir Alex Ferguson'un öğrencilerini geçmeyi başaran Portekiz'li teknik adam, 2 yıl boyunca teknik patronluğunu yaptığı Chelsea'de de 2 defa Kırmızı Şeytanlar'ın önünde Premier Lig şampiyonluğuna ulaşmıştı.

Haftasonunda Manchester United ile Chelsea arasında oynanan mücadeleyi Old Trafoord Stadı'nda izleyen 45 yaşındaki teknik adam, MUTV'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"United'a her zaman çok ama çok büyük bir saygım var. Bu yüzden Porto'daki zamanımı unutamıyorum çünkü böylesine muhteşem bir kulübü yenmiştik. İşte bu yüzden de Inter Milan olarak Manchester United'la eşleştiğimiz için çok heyecanlıyım.

Kuradan önce 'United'ı istiyorum' dediğim zaman bazı kişiler deli olduğumu düşünmüş olabilir. Ancak istedim çünkü şu anda dünyanın zirvesindeki takım onlar, çünkü onları geçmek zor, çünkü hem benim hem de oyuncularım için çok özel. Bu farklı birşey.

Kazanabiliriz. Man Utd'ın çok özel oyunculardan kurulu çok özel bir takım olduğunu biliyoruz. Savunmada ne kadar sağlam ve hucümda da ne kadar tehlikeli olduklarını görüyorsunuz. Ancak Inter çok akıllı, yetenekli ve tecrübeli bir takım. Nasıl oynamamız gerektiğini biliyoruz ve maçın çok dişe diş geçeceğini düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler