Q7 şike sorularından bunalmış

Beşiktaş’ın yıldızlarından Quaresma, şike soruşturması kapsamında liglerin ertelenmesinin kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi.Verilen aranın kendilerini konsantrasyon yönünden zorladığını belirten Portekizli oyuncu, en çok da şikeyle ilgili sorularda

Q7 şike sorularından bunalmış

Beşiktaş’ın yıldızlarından Quaresma, şike soruşturması kapsamında liglerin ertelenmesinin kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi.

Verilen aranın kendilerini konsantrasyon yönünden zorladığını belirten Portekizli oyuncu, en çok da şikeyle ilgili sorulardan çok sıkıldığını belirtti.
Quaresma, “Portekiz, İtalya ve İspanya’daki futbolcu arkadaşlarım, Türkiye’de yaşanan şike olayı ile ilgili sürekli bana sorular yöneltiyor. Bu durum çok sıkıcı. Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş’in boşu boşuna cezaevinde tutulduğuna inananlardanım. Bizim şikeyle işimiz olmaz, olmamıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor