PTT 1. Lig'den Avrupa'ya...

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da forma giyen Recep Niyaz'a Feyennord talip oldu   Denizlispor'un yönetimi, bu sezon takımı sırtlayan oyuncuların başında gelen Recep Niyaz'a yeni sözleşme teklif etti.   "ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAK TAKIM KURULURSA KALIRIM

PTT 1. Lig'den Avrupa'ya...
PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da forma giyen Recep Niyaz'a Feyennord talip oldu
 
Denizlispor'un yönetimi, bu sezon takımı sırtlayan oyuncuların başında gelen Recep Niyaz'a yeni sözleşme teklif etti.
 
"ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAK TAKIM KURULURSA KALIRIM"
 
Hollanda'nın Feyenoord kulübünün yakından ilgilendiği belirtilen Recep'in babası İhsan Niyaz'la görüşen Futbol Şube Sorumlusu Hikmet Olgun, 21 yaşındaki yıldızın mukavelesini uzatmasını istedi. Genç futbolcunun ise yakın çevresine, "Artık düşmeme mücadelesi vermek istemiyorum. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurulursa kalırım" dediği öğrenildi. Bu sezon attığı 8 gol ve oynadığı futbolla yıldızı parlayan Recep'in kulübüyle anlaşma sağlayamadığı takdirde Hollanda takımının tekliifine sıcak bakabileceği ifade edildi.
 
SÜPER LİG VE DÜNYA LİGLERİNDEN MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN
KORAY PALAZ HENÜZ YÖNETİMLE GÖRÜŞMEDİ
 
Öte yandan 'düştü' gözüyle bakılan takımını alt sıralardan kurtaran teknik sorumlu Koray Palaz, yönetimle henüz görüşmediğini söyledi. 1 yıl daha opsiyonlu sözleşmesi bulunan Koray Palaz, "Türk futbolunun en önemli eksiklerinden biri, kulüplerin çok fazla teknik adam değiştirmesi. Ben istikrardan yanayım. Yönetim gelecek sezon için hedefini belirler, daha sonra oturur konuşuruz" dedi.
 
PRİM ARTTI
 
22'nci haftada göreve gelen ve sezon sonuna kadar 150 bin TL'ye anlaşan Koray Palaz, takımının ligde kalmayı garantilemesi halinde 150 bin TL prime hak kazanacak. Bu arada 1461 Trabzon maçının galibiyet primini 15 bin TL'den 20 bin TL'ye çıkaran yönetim, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'dan da destek isteyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler