PTT 1. ligde Play Off tarihleri belli oldu

Spor Toto Süper Lig'e yükselecek 3. ve son takımın belirleneceği PTT 1. Lig play-off müsabakalarının tarihleri belli oldu.Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, PTT 1. Lig play-off yarı final ilk maçlarının 9 Mayıs Cuma, rövanş müsabaka

PTT 1. ligde Play Off tarihleri belli oldu

Spor Toto Süper Lig'e yükselecek 3. ve son takımın belirleneceği PTT 1. Lig play-off müsabakalarının tarihleri belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, PTT 1. Lig play-off yarı final ilk maçlarının 9 Mayıs Cuma, rövanş müsabakalarının ise 13 Mayıs Salı günü oynanacağı, final maçının da 18 Mayıs Pazar günü gerçekleştirileceği belirtildi.

Müsabakaların başlangıç saatleri ve final müsabakasının yerinin önümüzdeki günlerde açıklanacağı duyuruldu.

STATÜ

PTT 1. Lig play-off statüsüne göre, sezonu 3. bitirenle, 6. tamamlayan, 4. bitirenle de 5. tamamlayan takım yarı finalde çift maç eleme usulüne göre karşı karşıya gelecek.

İlk maçlar, eşleşmede ligi alt sırada bitiren ekiplerin evinde, rövanş maçları ise üst sırada tamamlayan takımların evinde oynanacak. Karşılaşmalar sonunda tur atlayan ekipler, TFF tarafından belirlenecek tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre final maçında kozlarını paylaşacak. Bu maçı üstün tamamlayan ekip ise Spor Toto Süper Lig'e yükselen 3. ve son takım olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler