Premier Ligde skandal!

İngiltere Premier Lig’de önceki gün 1-1 biten Liverpool-M.United arasındaki dev karşılaşmaya ırkçılık skandalı damgasını vurdu.M.United’ın Fransız sol beki Patrice Evra maç sonrası Fransız kanalı Canal Plus’a yaptığı açıklamada, Liverpool’un Uruguaylı yıl

Premier Ligde skandal!

İngiltere Premier Lig’de önceki gün 1-1 biten Liverpool-M.United arasındaki dev karşılaşmaya ırkçılık skandalı damgasını vurdu.

M.United’ın Fransız sol beki Patrice Evra maç sonrası Fransız kanalı Canal Plus’a yaptığı açıklamada, Liverpool’un Uruguaylı yıldızı Luis Suarez’in maç esnasında kendisine en az 10 defa ırkçı bir söz olan ‘Nigger’(Zenci) lafını söylediğini iddia etti.

Evra, kendisini rencide eden bu olayın 2011 yılında yaşanmaması gerektiğini vurgulayarak Suarez’in ne söylediğini bildiğini bunu hakemin de bildiğini belirtti.

Maçın hakemi Andre Marriner’in, maç sonrası bu suçlamadan haberdar edildiği ve bunu raporuna yazdığı belirtilirken, Liverpool teknik direktörü Daglish’in maç sonrası hakem odasına çağrılarak olaydan ve yapılan şikayetten haberdar edildiği ifade edildi.
Liverpool’lu futbolcu Suarez, bu suçlamayı reddederken, İngiltere Futbol Federasyonu’nun her iki tarafı sorgulayacağı ve tüm TV görüntülerini inceleyeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler