Pota Trabzonlu hocalara emanet

Trabzonspor Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlusu Celil Hekimoğlu, basketbol takımı Altyapı Sorumlusu olarak Osman Arz, Spor Okulları Sorumlusu olarak da Engin Kamber'i göreve getirdiklerini açıkladı.Hekimoğlu, yönetim kurulu olarak göreve seçildikten sonr

Pota Trabzonlu hocalara emanet

Trabzonspor Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlusu Celil Hekimoğlu, basketbol takımı Altyapı Sorumlusu olarak Osman Arz, Spor Okulları Sorumlusu olarak da Engin Kamber'i göreve getirdiklerini açıkladı.

Hekimoğlu, yönetim kurulu olarak göreve seçildikten sonra üzerlerine aldıkları sorumluluklardan birinin de Trabzonspor'a yakışır bir basketbol takımı oluşturmak olduğuna işaret ederek, “Bunu başardığımızı düşünüyorum. Şimdi bu takımımızın 2.ligden 1.lige yükselmesini bekliyoruz. Ancak bir takım sadece A takımdan ibaret değil. Aynı zamanda altyapısının da güçlü olması gerekiyor. Bu anlamda yine önemli bir hamleyle şehrimizin yetiştirdiği iki değerli antrenör Osman Arz ve Engin Kanber'i altyapının başına getirdik. Kendilerinin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da önemli başarılara imza atacaklarına olan güvenimiz tam” diye konuştu.

Uzun yıllardır Trabzon basketbolunun gelişmesi adına büyük çaba harcayan deneyimli antrenörler Osman Arz ve Engin Kanber ise Trabzonspor çatısı altında hem Trabzon hem de Türk basketboluna yetenekli oyuncular kazandırmak için çalışacaklarını vurguladılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor