Portekiz'den 61.dakika yorumu

Trabzonspor taraftarının meşhur 61. dakika şovunu sayfalarına taşıyan Abola gazetesi, bu rakamın Trabzon halkı için öneminin üzerinde durdu. Gazete, alfabetik olarak belirlenmiş rakamın ise kentin fetih tarihi olarak gösterdiği 1461’den geldiği yorumunu y

Portekiz'den 61.dakika yorumu

Trabzonspor taraftarının meşhur 61. dakika şovunu sayfalarına taşıyan Abola gazetesi, bu rakamın Trabzon halkı için öneminin üzerinde durdu. Gazete, alfabetik olarak belirlenmiş rakamın ise kentin fetih tarihi olarak gösterdiği 1461’den geldiği yorumunu yaptı

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turunda yarın Benfica ile karşılaşacak olan Trabzonspor Portekiz’de mercek altına alındı. Abola gazetesi, Lizbon’da rövanş için avantajlı bir skor arayacak bordo-mavililerin taraftar şovuna ise özel bir yer ayırdı. ‘61. dakikanın kulübü’ başlığıyla verilen haberde Karadeniz temsilcisinin Türk futbolunda İstanbul kulüplerinin hegemonyasına en ciddi şekilde karşı koyan ekip olduğuna dikkat çekilerek, kulübün en büyük itici gücü olarak öne çıkarılan taraftarının çok özel şovları olan renkli bir topluluk olduğu ifade edildi.

Tribünlerdeki 61. dakika şovu özel bir gösteri olarak lanse edilirken, rakamların kökeninin ise kentin kuruluş tarihi olarak kabul edilen 1461’in son iki rakamından geldiğinin belirtilmesi dikkat çekti. Gazete, alfabetik sıralamayla gelen il plaka kodunun 1461’den geldiğini savunarak ilginç bir yorumda bulunmuş oldu.

Yarınki maçta Trabzonsporlu taraftarların geleneksel hale gelen şovunu tekrarlayabileceğine dikkat çeken gazete, Benfica taraftarının 61. dakikada Estadio da Luz ’un dev ekranlarından gösteriye tanıklık edebileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor