Portekiz - Türkiye maçının hakemi belli oldu

Türkiye'nin Portekiz ile oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı final maçının hakemi belli oldu.

Portekiz - Türkiye maçının hakemi belli oldu

Milli Takımımızın, Portekiz ile 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı final maçını Almanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Daniel Siebert yönetecek.

37 yaşındaki Alman hakem, 2 kez milli takımımızın maçını yönetti ve 2 kez de galibiyetimizle sonuçlandı. Birer kez de Millilerimiz'in U21 ve U19 maçını yöneten Daniel Siebert ile bu kez de gençlerimiz galibiyet yüzü göremedi ve 2 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. 

Üst üste Milli Takımımız'ın maçlarında görev aldı

Kulüp bazında da bir kez Beşiktaş 'ın, bir kez Trabzonspor 'un bir kez de Konyaspor 'un maçını yöneten Alman hakem, son olarak Karadağ maçında da Milli Takımımız'ın mücadelesini yönetmişti. Üst üste aynı hakemin Türkiye maçlarına verilmesi de dikkat çeken bir diğer detay oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor