Portekiz Trabzonspor'u konuşuyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için bir çok ülkeden iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Son günlerde bu iddiaların en çok yoğunlaştığı ülke ise Portekiz oldu.Portekiz basını Trabzonspor için sıkça transfer haberi yazarken Cardozo ve Sliman

Portekiz Trabzonspor'u konuşuyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için bir çok ülkeden iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Son günlerde bu iddiaların en çok yoğunlaştığı ülke ise Portekiz oldu.

Portekiz basını Trabzonspor için sıkça transfer haberi yazarken Cardozo ve Slimani isimlerini bordo  mavili ekiple andı. Cardozo ismi Trabzonsporlu yöneticiler tarafından doğrulanmazken Slimani'nin gündemde olduğu daha önce dile getirilmişti. Ancak Portekiz basınında çıkan son iddiaya göre Trabzonspor Slimani'den vazgeçti.

İddiaya göre  Slimani için Sporting Lisbon ile görüşen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Portekiz Kulübünün 8 Milyon Euro'luk isteği karşısında şok oldu. Hacıosmanoğlu'nun Sporting Lisbon yetkililerine "Slimani bize geçen sezon 300 bin Euro'ya teklif edildi, o sizi seçti. Şimdi bu paralara bu transferi gerçekleştirmeyiz" diyerek Slimani defterini kapattığı öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler