Polis Galatasaray'ı bastı

Şike soruşturması kapsamında polis, Galatasaray'ın Florya Metin Oktay tesislerinde arama yapıyor. Ancak sarı kırmızılı yönetim arama iddiasını reddetti.Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun'un evinde ve Türk Telekom Arena'da arama yapılıyor.ARAMA

Polis Galatasaray'ı bastı

Şike soruşturması kapsamında polis, Galatasaray'ın Florya Metin Oktay tesislerinde arama yapıyor. Ancak sarı kırmızılı yönetim arama iddiasını reddetti.

Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun'un evinde ve Türk Telekom Arena'da arama yapılıyor.

ARAMA DEĞİL BİRARAYA GELME 

Galatasaray Kulübü, sarı-kırmızılı kulübün Metin Oktay Tesisleri'nde arama yapıldığına dair haberler üzerine açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Yürütülen bir soruşturma kapsamında Sayın Bülent Tulun'un tanıklığına ihtiyaç duyulmuştur. Gerek Sayın Bülent Tulun, gerekse Galatasaray Spor Kulübü, Emniyet ve Savcılığa her türlü yardımı yapmaktadırlar. Bu bağlamda Sayın Bülent Tulun, Florya Tesisleri'nde emniyet mensuplarıyla bir araya gelmiştir.''

Sabahın erken saatlerinde gelen üç ayrı ekip aramalarını sürdürüyor. Polis tesislerde geniş güvenlik önlemleri aldığı gözlendi.

2006 YILINDA GALATASARAY DENİZLİ'YE TEŞVİK PİRİMİ GÖNDERDİ İDDİASI

Aramanın 2005-2006 sezonunun son haftasında oynanan Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybettiği 1-1'lik Denizlispor maçı ile ilgili olduğu iddia ediliyor. O sezon şampiyon olan Galatasaray Kulübü'nün bu maça teşvik primi gönderdiği iddiaları gündeme gelmişti.

Önceki gün bu konu hakkında ifade veren gazeteci Tahir Kum, elinde teşvik primi ile ilgili Fenerbahçe Kulübü içindeki yazışmaların olduğu gerekirse bunları savcılığa verebileceğini ifade etmişti..

Yine Aziz Yıldırım Haziran ayında bin sohbet toplantısında Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybettiği bu maçla ilgili "Denizli şike yaptı.. Bunu çok iddialı söylüyorum.. Eğer inanmayan varsa, isteyene bu şikeyi kanıtlarım" sözleri konuşulmuştu.

11.43- TT Arena'daki aramalar sona erdi, Bülent Tulun'un evindeki aramalar ise devam ediyor...

11.59-  Sedat Doğan birazdan değerlendirme yapacak. Abdülrahim Albayrak da şu an TT Arena’da.

Galatasaray Kulübü'nün İletişimden sorumlu yöneticisi Sedat Doğan şike soruşturması kapsamında kulüpte yapılan aramamlarla ilgili açıklama yaptı;

"Bülent Tulun aleyhinde gözaltı ve tutuklama kararı yok. Tanık sıfatında bilgisine başvuruluyor. 2007 yılında yazılan bir belge ile ilgili bilgi veriyor. Biz de G.Saray Kulübü olarak emniyete destek olmak istiyoruz. Kulüp daha yeni taşındı Arena'daki tesislere, burada bir arama emri olmamasına rağmen eğer kulübe dair bir belge varsa vermek üzere emniyet güçlerini davet ettik. Ayrıca Bülent Tulun'un ev adresi de arama listesinde yoktu ancak belgenin bir örneğini vermek için kendi evine güvenlik güçlerini davet etti. Bir arama durumu yok, biz davet ettik güvenlik güçlerini".

"Bu belge 2007 yılına ait bir belge ve kulübün iş içleriyle ilgili. O zaman ben de görevde değildim ve bilemiyorum. Fenerbahçe maçıyla ilgili değil, sadece Tulun tarafından, mektup olarak yazılmış bir belge. Kime yazılmış bilmiyoruz. Şikeyle alakalı değil ve kulübün iş içleriyle ilgili. Galatasaray'ın şikeyle alakası yok, bu tamamen iş içleriyle ilgili bir şey. Önemli bir şey yok, Galatasaray'ı ilgilendiren bir durum da yok".  

Ayrıntılar geliyor.......................

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor