Podyumda Sibel Özkan şoku

2008 Pekin Oyunları´nda gümüş madalya kazanan milli haltercimiz Sibel Özkan, kimseye haber vermeden ortadan kayboldu. Başkan ve antrenörünün telefonuna çıkmayan Özkan, bazı nedenlerden dolayı haltere ara verdiğini söyledi. Çocukluk döneminde yaşadığı kötü

Podyumda Sibel Özkan şoku
2008 Pekin Oyunları´nda gümüş madalya kazanan milli haltercimiz Sibel Özkan, kimseye haber vermeden ortadan kayboldu. Başkan ve antrenörünün telefonuna çıkmayan Özkan, bazı nedenlerden dolayı haltere ara verdiğini söyledi.

Çocukluk döneminde yaşadığı kötü günleri halterle unutan olimpiyat ikincisi Sibel Özkan, şimdi de onu bu kadar hayata bağlayan halteri, söylemek istemediği bazı nedenlerden dolayı bir süre bırakma kararı aldığını bildirdi. Halter camiasında hiç kimseyle görüşmediğini ve görüşmek istemediğini vurgulayan 21 yaşındaki genç halterci, tüm ısrarlarımıza rağmen, yaşadığı sıkıntının sebebini de açıklamayacağını söyledi. Özkan sadece, bu sezon podyumlarda olmayacağı ifade etti.

2012'de hedefi altın
Sibel Özkan, özellikle de son 2 yılda elde ettiği başarılarla iyi bir çıkış yakalamış ve gelecek için de büyük umut vaad etmişti. Önce, 2007 ve 2008 Dünya Gençler Şampiyonası'nda 48 kiloda elde ettiği altın madalyayla göze çarpan başarılı halterci, ardından Pekin Olimpiyatları'nda da Türkiye'ye gümüş madalya kazandırmıştı. Arka araya iyi dereceler alan Sibel, hatta 2012 Londra Oyunları'nda da rotasını altın olarak belirlemişti.

Şampiyonalarda olmayacak
Böylesine büyük hedefleri olan başarılı haltercimizin bir süreliğine de olsa podyumlardan çekilme kararı alması kafaları karıştırdı. Üstüne üstlük, Sibel Özkan'ı bu kararı almasına sebep olan problemleri açıklamaması da başka bir soru işaretini doğurdu. Ancak kesin olan bir şey var ki; o da uluslararası arenada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eden Özkan'ın bu yıl düzenlenecek Büyükler Dünya Şampiyonası, Büyükler Avrupa Şampiyonası ile Akdeniz Oyuları'nda mücadele edemeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor