Podolski G. Saray için İstanbul'da

Galatasaray'ın yeni transferi Lucas Podolski, İstanbul'a geldi.Sarı-kırmızılı kulüp, bir süredir görüşme halinde olduğu Alman futbolcu Lucas Podolski transferinde mutlu sona ulaştı. Antalya Kemer’de ailesiyle tatil yapan Podolski, helikopter ile geldiği A

Podolski G. Saray için İstanbul'da
Galatasaray'ın yeni transferi Lucas Podolski, İstanbul'a geldi.
Sarı-kırmızılı kulüp, bir süredir görüşme halinde olduğu Alman futbolcu Lucas Podolski transferinde mutlu sona ulaştı. Antalya Kemer’de ailesiyle tatil yapan Podolski, helikopter ile geldiği Antalya Havaalanı'ndan özel uçakla saat 09.30 sıralarında İstanbul'a doğru yola çıktı. Yıldız futbolcu, saat 10.45 sıralarında ise Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı.
TARAFTARDAN SEVGİ SELİ
Sabah saatlerinden itibaren havaalanına gelen sarı-kırmızılı taraftarlar, yıldız futbolcu Podolski'ye büyük ilgi gösterdi. Alman futbolcu,taraftarların sevgi gösterisi eşliğinde onun için tahsis edilen özel minibüse binerek sağlık kontrolleri için Liv Hospital Hastanesi'ne doğru yola çıktı.
İMZA TÖRENİ ARENA'DA
Podolski, sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından Türk Telekom Arena'da kendisini 3 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza atacak. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler