Podolski: Eğer Trabzonspor şampiyon ilan edilirse...

Alman futbolcu Podolski belirsizliğini koruyan lig hakkında açıklama yaptı

Podolski: Eğer Trabzonspor şampiyon ilan edilirse...

Antalyaspor'un Alman futbolcusu Lukas Podolski liglerin geleeğine dair konuştu. Podolski olası Trabzonspor'un şampiyonluk durumu hakkında da açıklamada bulundu.

İşte Alman futbolcunun sözleri;

"Oynayın derlerse hazır olacağız"

UEFA ya da FIFA’yı, maçların devam etmesi adına verdikleri çabadan dolayı sorgulamamak gerek. UEFA, zaten net bir tarih ortaya koymuyor. Şartların daha iyi olmasını beklememiz lazım. Maçlar seyircisiz de oynanabilir. Taraftarlar önünde oynamayı çok seven biri olarak, onlarsız futbol gerçekten tat vermez ama bir yandan işimizi yapmalıyız. Ben federasyon başkanı değilim, futbolun kaderini onlar belirleyecek ve ‘Oynayın’ derlerse, hazır olacağız.

"Size şampiyonluk duygusu vermez"

“Bu sezon Süper Lig’de lider Trabzonspor şampiyon ilan edilirse, bu normal bir şampiyonluk duygusunu ne oyuncularda, ne taraftarlarda yaşatmaz. Aradan yıllar geçince bu başarınız, başka bir nedene bağlanarak hatırlanır. Sonuç olarak ligde 8 hafta kaldı ve bu sezonun saha içinde bitmesi en doğrusu.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor