Play-off sıkıntımız olmayacak

Antalyaspor karşısında aldığı 2-1'lik yenilgiden sonra 5'inci sıraya gerilediklerini belirten Brezilyalı Alanzinho, bir mağlubiyetle hedefden kopmayacaklarını söyledi.Play off grubuna kalmak için sıkıntı yaşamayacaklarına belirten Alanzinho, "Bu gruba gir

Play-off sıkıntımız olmayacak

Antalyaspor karşısında aldığı 2-1'lik yenilgiden sonra 5'inci sıraya gerilediklerini belirten Brezilyalı Alanzinho, bir mağlubiyetle hedefden kopmayacaklarını söyledi.

Play off grubuna kalmak için sıkıntı yaşamayacaklarına belirten Alanzinho, "Bu gruba girmek isteyen tüm takımlar kıyasıya bir mücadele veriyor. Ancak biz bu mücadelede bir adım öne geçeceğiz ve ilk 4 içinde yer alacağız" diye konuştu.

GLOWACKİ İYİLEŞİYOR
Sakatlığı yüzünden son 2 lig maçında forma giyemeyen Glowacki'nin tedavisine yoğun şekilde devam ediyor.

Polonyalı futbolcunun hafta sonunda oynanacak Gaziantepspor maçına yetiştirilmesi için özel çaba harcanıyor.

Teknik direktör Şenol Güneş'in tamamen iyileşmesi durumunda Glowacki'ye oynatacağı öğrenildi.

PSV TAKİP EDİLİYOR
Trabzonspor teknik heyeti, bir taraftan da UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri PSV Eindhoven'i takip etmeyi sürdürüyor.

PSV'nin Heracles ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçı da yakından takip eden teknik heyet, rakibin oyuncularını tek tek analiz etti.

Bu arada PSV yetkilileri de Trabzonspor'un Antalyaspor ile deplasmanda oynadığı maçı izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor