Play Off iftarda mı konuşulur

Bordo-Mavili kulübün Genel Sekreteri Hasan Yener, G.Birliği başkanı İlhan Cavcav ve TFF'ye sert çıktı.Trabzonspor yöneticisi Yener, Kulüpler Birliği'nden ihraç önerisini ortaya atan İlhan Cavcav'a ateş püskürüp "İhraç düşüncesi onun haddi değil, özür dile

Play Off iftarda mı konuşulur

Bordo-Mavili kulübün Genel Sekreteri Hasan Yener, G.Birliği başkanı İlhan Cavcav ve TFF'ye sert çıktı.

Trabzonspor yöneticisi Yener, Kulüpler Birliği'nden ihraç önerisini ortaya atan İlhan Cavcav'a ateş püskürüp "İhraç düşüncesi onun haddi değil, özür dilesin. Bize zamanında defalarca teşekkür ediyordu. Yaşından unutmuş olabilir" dedi.

TRT Spor'a katılan Yener, "Çok sevdiğim değer verdiğim, İlhan Cavcav'ı ibretle ve hayretle izliyorum. Bir başkanın, Trabzonspor ve G.Saray'ı kulüpler birliğinden ihraç etmesi söylemini hiçbir şekilde hiç kimsenin kabul etmesi mümkün değil. Trabzon'u kulüpler birliğinden ihraç etme düşüncesi sayın Cavcav'ın haddine değildir.

"ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLİYORUM"

İlhan Cavcav'ın, bunu yapmakla Trabzonspor gibi şampiyonluklar yaşamış, Türk futbolunu Avrupa kupalarında temsil etmiş bir kulübe hakaret ettiğini kabul ediyorum ve özür dilemesini bekliyorum. Bu konu, bizi son derece yaralayan, çok üzüldüğümüz bir konudur" dedi.

İlhan Cavcav'ın takımlarını Kulüpler Birliği'nden ihraç etme yetkisinin bulunmadığının altını çizen Yener, "Cavcav unutmasın, bugün bu şekilde konuştuğu Trabzonspor'a, 1996'da havuz oluşturulması için kulüpler olarak Antalya'da toplandığımızda, defalarca teşekkür etmişti. Belki yaşından dolayı unutmuş olabilir ama bugün yayıncı kuruluştan aldığı gelirlerin bir ölçüde Trabzonspor'a borçlu olduğunu hiçbir zaman aklından çıkarmasın" diye konuştu.

'PLAY-OFF, İFTARDA MI KONUŞULUR?'

Trabzonspor genel sekreteri, TFF'ye de yüklenip şöyle devam etti:

"Play-off gibi ciddi bir konu, sadece iftar yemeğinde mi tartışılır? Bunun için federasyonun önce kulüplere, 'böyle bir düşüncemiz var. Görüşlerinizi bildirin' diye yazı yazması, bizim de değerlendirip görüşlerimizi bildirdikten sonra bu konunun tartışılması doğru olmaz mıydı? Sayın başkan son toplantısında kulüpler hakkında bazı kararları başka kurumların vermesi gerekiyor demişti. Bu da bunlardan biri. Heralde Türkiye'de liglerin nasıl oynanacağını, ligler statüsünü yayıncı kuruluş belirleyecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor