Play Off fikri Lig TV'den değilmiş!

Şansal Büyüka, "Artık Futbol Konuşacak" programında açıklamada bulundu. Bu sezon uygulanmaya başlayacak play-off sisteminin bir Digiturk projesi olmadığını, fikrin de önerinin de Digiturk'ten çıkmadığını belirten Büyüka, "Proje tamamen federasyonun fikri.

Play Off fikri Lig TV'den değilmiş!

Şansal Büyüka, "Artık Futbol Konuşacak" programında açıklamada bulundu.

Bu sezon uygulanmaya başlayacak play-off sisteminin bir Digiturk projesi olmadığını, fikrin de önerinin de Digiturk'ten çıkmadığını belirten Büyüka, "Proje tamamen federasyonun fikri. Evet biz play-off'a sıcak baktık, destekledik. Ama proje bize ait değil" dedi.

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın Haziran sonu göreve seçildikten hemen sonra LigTV'de katıldığı canlı yayında "Ben olsam bu sene Fenerbahçe ile Trabzonspor'a final oynatırdım" dediğini hatırlatan Büyüka, "Görülüyor ki daha en başında Aydınlar'ın kafasında bu play-off sistemi vardı. Play-off bir Digiturk projesi değildir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor