Platini'nin iyice canı sıkıldı!

Platini'nin başı Devler Ligi'ndeki gelir dağılımı ve Galati'nin şampiyonluğu hakem satın alarak kazanmasıyla derde girdi!ABD'nin ünlü finans gazetesi Wall Street Journal, Şampiyonlar Ligi'nin gelir krizi içine girdiğini yazdı.Şu anki gelirin yüzde 55'i ya

Platini'nin iyice canı sıkıldı!

Platini'nin başı Devler Ligi'ndeki gelir dağılımı ve Galati'nin şampiyonluğu hakem satın alarak kazanmasıyla derde girdi!

ABD'nin ünlü finans gazetesi Wall Street Journal, Şampiyonlar Ligi'nin gelir krizi içine girdiğini yazdı.

Şu anki gelirin yüzde 55'i yani 1.2 milyar dolarının 32 takıma başarılarına göre dağıtıldığı, geri kalan yüzde 45'lik kısmın 350 milyon dolarlık bölümünün ise reklam ve TV gelirleri yüksek olan takımlar arasında paylaşıldığı fakat dev kulüplerin buna tepkili olduğu bildirildi.

Hakemlerin patronu açıkladı
Platini'nin diğer derdi ise Romanya Hakem Komitesi Başkanı Vasile Avram'ın, geçen sezon Otelul Galati'nin hakemleri ayarlayarak şampiyonluk kazandığını iddia etmesi.

Galati Başkanı Marius Stan , bu iddiaları yalanlasa da, UEFA hemen Romanya'ya bir heyet göndererek soruşturma başlattı. F.Bahçe'yi itirafsız devler liginden atan UEFA, bakalım şimdi nasıl bir karar alacak!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor