Platini: Şikeyle savaşmaya kararlıyız!

UEFA Başkanı Michel Platini, Türk futboluyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Şike süreciyle ilgili konuşan Platini Türkiye'de şike nedeniyle ceza alan kulüplerin kendileri tarafından doğru cezalandırıldığını söylerken şike ile mücadeleye devam edecekler

Platini: Şikeyle savaşmaya kararlıyız!

UEFA Başkanı Michel Platini, Türk futboluyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Şike süreciyle ilgili konuşan Platini Türkiye'de şike nedeniyle ceza alan kulüplerin kendileri tarafından doğru cezalandırıldığını söylerken şike ile mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Platini şöyle konuştu;

Önemli olan bahsettiğiniz kulüplerin UEFA tarafından yaptıkları yanlışlar nedeniyle doğru şekilde cezalandırılmış olmaları. Bu davalarda, UEFA’nın hukuki kurulları UEFA kulüp müsabakalarına katılabilmek için bir kulübün doğrudan veya dolaylı olarak şikeye karışmamış olmasına ilişkin temel prensibe uygun olarak hareket etti. Bu cezalar için temyize de gidildi ve UEFA Disiplin Komiteleri’nin kararları Spor Tahkim Mahkemesi tarafından tümüyle desteklendi ve geçerli bulundu. Genel olarak futbolda olabilecek en kötü şey şikedir çünkü bu sporumuzun ruhunu etkiler. UEFA ve şahsen ben güzel oyunumuzu koruyabildiğimizden emin olmak için her çıktığı yerde şikeyle savaşmaya kararlıyız.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor