PFDK'dan Giresunspor'a ceza!

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Giresunspor'a tribün kapatma ve 15 bin lira para cezası verdi. TFF'den yapılan açıklamada, kurulun, PTT 1. Lig'de Adanaspor ile yaptığı maçta taraftarlarının neden olduğu çirkin

PFDK'dan Giresunspor'a ceza!
 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Giresunspor'a tribün kapatma ve 15 bin lira para cezası verdi.
 
TFF'den yapılan açıklamada, kurulun, PTT 1. Lig'de Adanaspor ile yaptığı maçta taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı Giresunspor'a tribün kapatma ve 15 bin lira para cezası verdiği bildirildi.
 
Manisaspor Kulübü idarecisi Metin Evliyan'a 42 gün hak mahrumiyeti ve 26 bin lira para cezası veren PFDK, PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'a 64 bin, Adana Demirspor ve Orduspor'a 12'şer bin, Karşıyaka'ya 10 bin, Kayserispor'a da 4 bin 500 lira para cezası uyguladı.
 
PFDK'nın ayrıca, Spor Toto 2. Lig'den Pendikspor'a 1 maç seyircisiz oynama ve 6 bin lira para cezası, Kocaeli Birlikspor'un futbolcusu Erhan Şentürk'e de 6 maç men ve 6 bin lira para cezası verdiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor