PFDK Yarın Kararını Açıklayacak

Ligin ilk haftasında sahasında Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve bitime üç dakika kala çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan maç ile ilgili olarak disiplin kuruluna sevkedilen Trabzonspor ve Sivasspor'un durumu yarın (Salı) yapılacak olan topl

PFDK Yarın Kararını Açıklayacak

Ligin ilk haftasında sahasında Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve bitime üç dakika kala çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan maç ile ilgili olarak disiplin kuruluna sevkedilen Trabzonspor ve Sivasspor'un durumu yarın (Salı) yapılacak olan toplantıda belli olacak.

Futbol Disiplin talimatının saha olayları başlıklı 30. maddesi gereğince seyirci ve kulüp mensuplarının olay çıkartmaları nedeniyle Trabzonspor ve Sivasspor takımlarının seyircisiz maç oynama cezası almaları bekleniyor. Disiplin Kurulunun, Galatasaray'ın cezasını da göz önüne alarak Trabzonspor'a taraftarının neden olduğu olaylardan dolayı en az beş maç seyircisiz oynama cezası vereceği öğrenildi. Sivasspor'un ise 1 maç saha kapatma ya da yüklü bir para cezası alması bekleniyor.

Öte yandan Futbol Müsabaka Talimatının 'tamamlanamayan müsabakalar' başlıklı 29'a B maddesi gereğince de Trabzonsporla ilgili olarak Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu karar verecek. Yönetim Kurulunun Bordo Mavili kulübü hakemin tatil ettiği Sivasspor maçında hükmen 3-0 yenik kabul etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler