Trabzonspor - Fenerbahçe PFDK sevkleri açıklandı mı? Bugün mü açıklanacak?

Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak PFDK sevklerinin açıklanıp açıklanmadığı araştırılıyor. Detaylar haberimizde.

Trabzonspor - Fenerbahçe PFDK sevkleri açıklandı mı? Bugün mü açıklanacak?

Trabzonspor ve Fenerbahçe arasındaki maçta tansiyon yükselmişti. Fenerbahçe oyuncuları galibiyet sevincini kutlarken, bazı taraftarlar sahaya girmişti. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçe stadyumdan gecikmeli olarak ayrılmıştı.

Polis, yaşanan olayların ardından birçok güvenlik kamerası kaydını incelemeye aldı. Şimdi gözler Türkiye Futbol Federasyonu'nun alacağı kararlara çevrilmiş durumda.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak, "PFDK kararları açıklandı mı? Bugün mü açıklanacak? PFDK sevkleri ne zaman ve hangi gün açıklanıyor" gibi aramalar sıkça yapılıyor.

PFDK sevklerinin, yapılan detaylı incelemeden ötürü bugün açıklanması beklenmiyor. İncelemeler sonrası PFDK sevkleri açıklanacak.

Eğer PFDK sevkleriyle ilgili herhangi bir gelişme olursa, bu gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor