PFDK cezaları indirdi

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), çeşitli kulüplere verilen para cezalarında, 11 Kasımda yürürlüğe giren Futbol Disiplin Talimatı'nın (FDT) ilgili maddesi çerçevesinde indirim yaptı. Kurulun bugün yaptığı toplantıda, bu konudak

PFDK cezaları indirdi

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), çeşitli kulüplere verilen para cezalarında, 11 Kasımda yürürlüğe giren Futbol Disiplin Talimatı'nın (FDT) ilgili maddesi çerçevesinde indirim yaptı.

Kurulun bugün yaptığı toplantıda, bu konudaki başvurular üzerine yapılan değerlendirmeyle cezalar yeniden belirlendi. Buna göre, Galatasaray'a, 13 Eylül 2008'de Antalyaspor ile yaptığı maçtaki disiplin ihlalleri nedeniyle verilen 20.000 YTL para cezası 7.500 TL'ye, aynı nedenle Antalyaspor'a verilen 32.000 YTL ceza da 13.500 TL'ye çevrildi. Galatasaray'a, 26 Ekimdeki Eskişehirspor maçındaki disiplin ihlalleri nedeniyle verilen 28.000 YTL ceza da 10.500 TL'ye indirildi.

Beşiktaş ve Antalyaspor'a, Gençlerbirliği ile deplasmanda yaptıkları maçlarda yaşanan disiplin ihlalleri nedeniyle verilen 20.000 YTL'lik para cezaları 7.500 TL olarak değiştirilirken, Eskişehirspor'a, aynı gerekçelerle Bursaspor maçında verilen 24.00 YTL ceza 9.000 TL, Sivasspor maçında verilen 20.000 YTL ceza da 7.500 TL olarak değiştirildi.

Bu arada, Ankaraspor'a, Gençlerbirliği maçındaki ihlaller nedeniyle verilen 20 bin YTL ceza da 7.500 TL olarak değişti.

PFDK, Samsunspor, Güngören Belediyespor, Çaykur Rizespor, Kardemir Karabükspor, Çankırı Belediyespor, Trabzon Karadenizspor, Akçaabat Sebatspor, Balıkesirspor, Bulancakspor, Karşıyaka ve Samsunspor kulüplerine verilen çeşitli cezalarda da indirim yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor