PFDK Bugün Açıklayacak

Tatil edilen karşılaşmanın sonucu ise önümüzdeki hafta ilan edilecek.4 maç seyircisiz!Olaylı Trabzonspor-Sivasspor karşılaşmasının düğümü bugün çözülüyor. Mücadelenin bitimine 30 saniye kala Ayman'ın Balili'ye yaptığı faul sonrası futbolcular arasında yaş

PFDK Bugün Açıklayacak

Tatil edilen karşılaşmanın sonucu ise önümüzdeki hafta ilan edilecek.

4 maç seyircisiz!
Olaylı Trabzonspor-Sivasspor karşılaşmasının düğümü bugün çözülüyor. Mücadelenin bitimine 30 saniye kala Ayman'ın Balili'ye yaptığı faul sonrası futbolcular arasında yaşanan yüksek gerilim, sahaya taraftarların girmesiyle birlikte büyük bir krize yol açmış ve hakem Bülent Demirlek maçı tatil etmişti. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu bugün sabah saatlerinde Ankara'da toplanacak. Alınan bilgiye göre, Bordo-Mavili kulübe asgari 4 maç olmak üzere seyircisiz oynama cezası verilecek .

3 puan Sivas'a mı?
Karşılaşmanın temsilcileri Metin Demir-Tugan Öktüren ikilisiyle Federasyon Gözlemcisi İbrahim Atasoy'un raporlarını inceleyecek olan kurulun, ayrıca yayıncı kuruluştan da maç kasetlerini istediği kaydedildi. Federasyon Yönetim Kurulu'nun ise 3 puanın hangi takıma verileceğine ilişkin kararını A Milli Takım'ın Romanya ile oynayacağı hazırlık karşılaşmasından sonra açıklayacağı ifade edildi. Ulusoy'un daha sağlıklı bir karar almak için toplantıyı gelecek haftaya ertelettiği ileri sürüldü.

Demirlek dinlenecek
Ancak maç sonucunun tesciliyle ilişkin gelecek hafta yapılacak olan toplantıda, skorun 3-0 Sivasspor lehine tescil edilmesine karar verileceği iddia edildi. Daha önce 4 maç cezaya razı olan, ancak 3 puanın kesinlikle kendilerine verilmesi gerektiğini savunan Bordo-Mavili yönetimin, Federasyon'un alacağı bu karardan sonra ne yapacağı merakla bekleniyor. Bu arada maçın hakemi Bülent Demirlek'in de bir kaç hafta dinlendirilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Savunma Federasyon'da
Bordo-Mavili yönetim Sivasspor maçına ilişkin karar öncesi maç hakkındaki savunmasını dün yetkililere teslim etti. Olaylardaki ağır tahrik unsurlarının ön planda tutulduğu savunmada maç içinde yaşanan diğer olaylar da vurgulandı. savunmada özellikle geçen sezon oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçında bir çok olay çıkmasına rağmen karşılaşmanın tamamlandığı da hatırlatıldı. Trabzonsporlu yöneticiler, 3 puanın lehlerine tescili ve en fazla 4 maç saha kapatma cezası beklediklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor