Petkovic bırakıyor...

Avustralya'da Melbourne Victory forması giyen Michael Petkovic, bu sabah yaptığı açıklama itibariyle profesyonel futbol yaşamını sonlandırdığını açıkladı.16 yıllık kariyerinde toplamda 400'den fazla maçta kaleyi koruyan Petkovic; Avustralya, Norveç ve Tür

Petkovic bırakıyor...

Avustralya'da Melbourne Victory forması giyen Michael Petkovic, bu sabah yaptığı açıklama itibariyle profesyonel futbol yaşamını sonlandırdığını açıkladı.

16 yıllık kariyerinde toplamda 400'den fazla maçta kaleyi koruyan Petkovic; Avustralya, Norveç ve Türkiye'de birçok kulüpte görev yapmıştı.

2002 senesinde Trabzonspor'a transfer olan Avustralyalı kaleci, burada 87 kez forma giymiş ve takımının 2003-04 sezonunda Süper Lig'i ikinci sırada bitirmesinde ve Türkiye Kupası'nı müzesine götürmesinde önemli rol oynamıştı.

2005-2006 sezonundan itibaren Süper Lig'e yükselen Sivasspor'un kalesine geçen Petkovic, burada da büyük başarı göstermişti. 2008-09 sezonunda Beşiktaş'ın ardından ligi ikinci olarak tamamladıkları sezondaki performansı gerçekten de çok başarılıydı.

Sivasspor'dan sonra yeniden Melbourne'e dönen Petkovic, futbol kariyerine de burada son verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor