"Performansım Şenol hocadır!"

Trabzonspor'un iki başarılı ismi Burak Yılmaz ve Selçuk İnan Lig TV'ye çarpıcı açıklamalar yaptı.Şenol Güneş'in başarısında önemli rol oynadığını söyleyen Burak Yılmaz "ŞenolHocamın bana çok kızdığı belki sert konuştuğu zamanlar oldu. Ama o zamanlarda bil

"Performansım Şenol hocadır!"

Trabzonspor'un iki başarılı ismi Burak Yılmaz ve Selçuk İnan Lig TV'ye çarpıcı açıklamalar yaptı.

Şenol Güneş'in başarısında önemli rol oynadığını söyleyen Burak Yılmaz "ŞenolHocamın bana çok kızdığı belki sert konuştuğu zamanlar oldu.

Ama o zamanlarda bile bana inandığını güvendiğini söylüyordu. Bence bir futbolcu için en önemli şey güvendir, o havayı yakalamaktır. Ben de burada bunu yakaladım. İnşallah sonucu da daha iyi olur şampiyonluğa ulaşırız. Benim bu kadar başarılı olmamın nedeni belki de Trabzon'a geç gelmemdir.

Bu performansımın da tek nedeni Şenol hocadır" dedi.

"Enteresan sakatlıklar yaşadın ama hiç yılmadın. Beyin kanaması tehkilesi yaşadın" denilmesi üzerine Burak, "Daha hafif bir şey olduğunu düşünüyordum.

Her hafta bir yeri kırılsın ama gol atsın diyorlar. Ben hakkaten buna razıyım. Ne olursa olsun sahada yer almak isterim" dedi.

Selçuk'la aynı evi paylaştıklarını söyleyen Burak, "Selçuk'un üstüne düşen görevleri yaptı. O da bana çok destek oldu. Benim bu şekilde çıkış yapmanın en önemli sebeplerden bir tanesi de kendisidir. Arkadaşım kardeşimdir.

Bizde hiç bir zaman kavga ve küslük olmaz" şeklinde konuştu. 

Selçuk'un sözleşmesinin sezon sonunda biteceğinin hatırlatılması üzerine Burak, ""Eğer çok samimi cevap vermek gerekirse; Selçuk istiyorsa o da Avrupa'da  başarılı olacaksa, Türkiye'de başka bir takımda mutlu olacaksa kendi hayatı nerede daha başarılı daha mutlu olacaksa  menfaatleri daha iyi olacaksa gitmesini isterim. Nerede tavan yaparsa orada oynasın. Bütün ülkelerde başarılı olur ama yeteneği ve sahadaki duruşuyla İspanya'da daha başarılı olur" ifadelerini kullandı.

Selçuk İnan ise "3 haftalık bir süreç var. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Şampiyon olalım da ondan sonrası hayırlısı" şeklinde konuştu.

BURAK İSYAN ETTİ

Burak kendisini yere atan futbolcu yorumlarının yapıldığının hatırlatılması üzerine isyan ederken, "İnsanın adı çıkacağına canı çıksın. Ben nerede kendimi atmışım. Son maçta yüzde yüz faul var. Kırmızı kart var. Pozisyonu sonradan izledim ve penaltı olmadığını gördüm. Ancak Beşiktaş maçında Rüştü ağabeyle olan pozisyonda mı kendimi attım. Antalya maçında verilmeyen bir penaltı var. Önceden hatalar yapmış olabilirim ama artık düşmüyorum. Ayakta kalıyorum. Bunu artık söylemesinler. Görmek istedikleri gibi konuşmasınlar, gördüklerini söylesinler. Artık bu söylentileri önemsemiyorum" dedi.

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Şampiyonluk yarışına da değinen ikiliden Burak, "Fenerbahçe'de arkadaşlarımız var. Biz öndeyken onlar puan kaybedin derdi. Şimdi de biz onlara diyoruz.

Şampiyon olamayan olanı tebrik etmek zorunda. Fenerbahçe şampiyon olursa saygı duymaktan başka bir şey yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor