Perekli:Maç Öncesi Avantajlıyız

profesyonel futbol takımı menajeri Necmi Perekli, rakiplerini eleyerek UEFA Kupası'na katılacaklarını söyledi.

Perekli:Maç Öncesi Avantajlıyız

UEFA İntertoto Kupası 3. Tur rövanş maçında sahasında FC Otelul Galati ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, profesyonel futbol takımı menajeri Necmi Perekli, rakiplerini eleyerek UEFA Kupası'na katılacaklarını söyledi.

Perekli, açıklamada, Trabzonspor'un deplasmanda aldığı 2-1'lik sonucun dış sahada alınabilecek iyi sonuçlardan biri olduğunu belirterek, ''En güzel skorlardan birini yakaladık ve maç öncesi avantajlı tarafız. FC Otelul Galati'yi eleyerek UEFA Kupası'na katılacağız'' dedi.

FC Otelul Galati maçının rahat geçeceğini düşündüğünü ifade eden Perekli, ''Trabzonspor kadro ve oyuncu kabiliyetiyle bu maçtan rahatlıkla istediği sonuçla ayrılacak güçtedir. Rakibimizi eleyerek UEFA Kupası'na katılacağız. UEFA Kupası'nda da gruplara kalacağız'' diye konuştu.

Bordo-mavili takımın, taraftarlarının desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydeden Perekli, maçın sonuna kadar taraftarlarının yanlarında olmasını istediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor