Perekli "Takıma Güveniyorum"

Trabzonspor Profesyonel Futbol Menajeri Necmi Perekli, üst üste aldıkları galibiyetlere Bursaspor maçıyla bir yenisini daha eklemek istediklerini söyledi.Perekli, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, şöyle dedi:''Takımın iskeletinin geçen yıldan

Perekli "Takıma Güveniyorum"

Trabzonspor Profesyonel Futbol Menajeri Necmi Perekli, üst üste aldıkları galibiyetlere Bursaspor maçıyla bir yenisini daha eklemek istediklerini söyledi.

Perekli, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, şöyle dedi:
''Takımın iskeletinin geçen yıldan kurulu olmasının avantajını yaşıyoruz. Futbolda başarının en önemli sırrı devamlılıktır. Biz de gerek teknik heyet gerekse futbolcu istikrarını sağlayarak sezona güvenli bir giriş yaptık. Bu konudaki haklılığımız da ligin geride bıraktığımız 3 haftasında kendini gösterdi. Elde ettiğimiz sonuçlar skor, moral ve oyun olarak bizleri tatmin etmekte. Beklentimiz, her geçen sürede başarı grafiğimiz daha da yükseleceği yönündedir.''

İntertoto maçları nedeniyle sezonu erken açtıklarını ve hazırlık maçları oynamadan sonuca yönelik mücadeleye başladıklarını kaydeden Perekli, ''Bu haftaki Bursaspor karşılaşmasından sonra verilecek milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirerek daha da iyi bir seviyeye geleceğimize inanıyoruz'' diye konuştu.

Bursaspor maçının önemine de değinen Perekli, ''Rakibimiz geçen hafta deplasmanda net bir galibiyet elde etti. Bu seriyi kendi sahalarında da devam ettirmek isteyeceklerdir. Ancak biz de üst üste galibiyetlerimize bir yenisini eklemek istiyoruz. Bunu başaracak gücü de kendimizde görüyoruz'' dedi.
Futbol Federasyonu'nun Sivasspor maçıyla ilgili aldığı karar üzerine fazla yorum yapmak istemediğini dile getiren Perekli, ''Bizim işimiz sahadadır. Hangi koşullarda olursa olsun hedefimiz her zaman kazanmaktır. Takımımıza bu doğrultuda güvenimiz tam'' diyerek sözlerini tamamladı.

-TAHKİME BAŞVURU-

Sivasspor maçında çıkan olaylar nedeniyle 5 maç seyircisiz oynama cezası olan Trabzonspor'un Tahkim Kurulu'na başvuruda bulunduğu bildirildi.
Bordo-mavili kulübün dün Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun maçın sonucuyla ilgili vereceği karardan önce 5 maçlık ceza için tahkim kuruluna itirazda bulunduğu belirtildi.

-GİDİŞ YARIN-

Trabzonspor, 31 Ağustos Cuma günü Bursaspor ile yapacağı maç için yarın tarifeli uçakla Bursa'ya gidecek.

Yarın saat 12.55'de Bursa'ya gidecek olan bordo-mavililer, maçtan sonraki gün Trabzon'a dönecek.

Bu arada Trabzonspor'da, teknik direktör Ziya Doğan, takımın antrenmanlarını Bursaspor maçına kadar basına kapadı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler