Perekli: Kamp Başarılı Geçti

Trabzonspor Kulübü Profesyonel Futbol Takımı Menajeri Necmi Perekli, Bolu kampını yararlı bir biçimde geçirdiklerini söyledi.Perekli, yaptığı açıklamada, milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, ''Oyuncular çok samimi, hırslı

Perekli: Kamp Başarılı Geçti

Trabzonspor Kulübü Profesyonel Futbol Takımı Menajeri Necmi Perekli, Bolu kampını yararlı bir biçimde geçirdiklerini söyledi.

Perekli, yaptığı açıklamada, milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, ''Oyuncular çok samimi, hırslı ve gayretli şekilde çalıştılar. Fiziksel olarak epey bir yol kat ettik. Yararlı bir kamp dönemi geçirdik'' dedi.

Başarı için çok çalışmak gerektiğini ifade eden Perekli, ''Oyuncuların isteği bizi hedeflerimiz doğrultusunda daha da umutlandırdı. Kaliteli bir kadromuz var ve bu kadromuza güveniyoruz. Lige iyi bir başlangıç yaptık. Bunu sürdürmek istiyoruz'' diye konuştu.

-TOMAS JUN'UN PERFORMANSI-

Perekli, bordo-mavili takımda kadro dışı bırakıldıktan sonra başka kulüple anlaşamayan ve daha sonra affedilerek Bolu kampına çağrılan Tomas Jun'un performansından memnun olduklarını belirtti.

Tomas Jun'un profesyonelliğin gereklerini yerine getirdiğini kaydeden Perekli, ''Tomas çok istekli. Kamp dönemi içinde çok iyi çalıştı. İlerisi için iyi sinyaller verdi'' dedi.

Ersen Martin ile de kamp döneminde görüştüğünü kaydeden Perekli, şöyle konuştu:

''Ersen, profesyonel bir oyuncu olduğunu ve böyle düşündüğünü söyledi. Şu an sakatlık sorunu var. Ama bir an önce düzelip başarılı bir sezon geçirmeye konsantre olmuş durumda. Sadece beden olarak değil kafa olarak da Ersen kampta. Moral bozukluğunu da üzerinden attı.''

Bu arada Bolu kampının ardından bordo-mavili takım, hafta sonunu izinli geçirecek ve 10 Eylül Pazartesi günü yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarına başlayacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor