Perekli: Ankara'da Moral Bulduk

Profesyonel Futbol Takımı Menajeri Necmi Perekli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivasspor maçında yaşananlardan sonra ihtiyaçları olan morali Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u yenerek elde ettiklerini belirtti.Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un ligin yeni ekipler

Perekli: Ankara'da Moral Bulduk

Profesyonel Futbol Takımı Menajeri Necmi Perekli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivasspor maçında yaşananlardan sonra ihtiyaçları olan morali Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u yenerek elde ettiklerini belirtti.

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un ligin yeni ekiplerinden biri olmasına karşın iyi bir takım olduğunu ifade eden Perekli, ''Sezon öncesi ve ligin ilk haftasında yaptıkları 4 maçın 3'ünü kazanmış bir takımı yendik. Yeni ve güçlü bir takım karşısında alınan 3 puan bize moral verdi'' dedi.

Sivasspor maçından sonra takımı Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçına konsantre etmeye çalıştıklarını kaydeden Perekli, ''Her ne kadar konsantre etmeye çalıştıysak da futbolcuların üzerinde Sivasspor maçının stresi vardı. Ama bu galibiyet takımı oldukça rahatlattı. Bu stresi üzerlerinden attılar. İlerleyen haftalarda çok daha farklı bir Trabzonspor olacak'' diye konuştu.

Trabzonspor'un ligin 4 büyük takımından biri olduğunu ve her zaman hedeflerinin bulunduğunu ifade eden Perekli, şöyle konuştu:

''Trabzonspor, lig sonuna kadar yarışın içinde olacaktır. İlk belirlediğimiz hedef 5 maçı kayıpsız bir şekilde geçmektir. Ligde yaptığımız 2 maçta da gol yemedik. Ama Sivasspor maçının sonucu konusunda Futbol Federasyonu karar verecek. Bu karşılaşmada 3 puanın lehimize tescil edilmesini bekliyoruz.''

Bordo-mavili futbolcu Serkan Balcı, koşan ve mücadele eden bir rakibe karşı elde edilen galibiyetin son derece önemli olduğunu vurguladı.

Stresli bir haftanın ardından iyi oynamamalarına rağmen iyi mücadele ederek 3 puan elde ettiklerini kaydeden Serkan, ''Sivasspor maçının sonucu henüz belli değil. İnşallah oradan da 3 puan alacağız. Bu bizim için iyi bir başlangıç olacak. İyi bir takımımız var. Stres yapmaz, iyi mücadele edersek başarılı olacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Öte yandan, dünkü maçta sakatlanan Ersen Martin ve Yattara'nın durumlarının çekilecek MR sonrası belli olacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler