Pazarspor'da şok istifa

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Pazarspor'un teknik direktörü Hasan Çelik görevinden istifa etti. Dün oynanan ve 4–2 Ofspor'un galibiyetiyle sonuçlanan Ofspor-Pazarspor maçın ardından teknik direktör Hasan Çelik, 3 yardımcısıyla istifa etti. Bugün toplan

Pazarspor'da şok istifa

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Pazarspor'un teknik direktörü Hasan Çelik görevinden istifa etti.

Dün oynanan ve 4–2 Ofspor'un galibiyetiyle sonuçlanan Ofspor-Pazarspor maçın ardından teknik direktör Hasan Çelik, 3 yardımcısıyla istifa etti. Bugün toplanan Pazarspor yönetimi teknik heyetin istifasını kabul ederek yeni hoca arayışlarına başladı. Pazarsporlu 2 oyuncu Ahmet ve Tufan da kadro dışı bırakıldı.

Pazarspor Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar, teknik kadronun istifası nedeniyle yönetim kurulunun acil olarak toplandığını belirterek, “Ligdeki başarısız saha sonuçlarının ardından teknik heyet istifasını sunmuştur. Yönetim kurulumuz yapılan toplantı neticesinde istifayı kabul ederek yeni hoca arayışına başlamıştır. Ayrıca Tufan Apaydın ve Ahmet Taşkıran ile de yollarımızı ayırdık. Perşembe günü oynanacak Akçaabat Sebatspor maçına takımı yardımcı hoca Serkan Salman hazırlayacak. Taraftarlarımızın bu süreçte yönetime güvenmelerini istiyoruz. Pazarspor olarak takımın başına en iyi ismi getirerek ligde bize yakışır şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor