Pazarspor’a tam destek

Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın ve yönetim kurulu üyeleri Rizeli milletvekillerini Ankara’da ziyaret ediyor. Başkan Hüseyin Yangın, yönetim kurulu üyeleri Neşet Çakır ve Bahattin Bozkurt’tan oluşan heyet Türkiye Büyük Millet Meclisinde bulunan Rizeli Mil

Pazarspor’a tam destek
Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın ve yönetim kurulu üyeleri Rizeli milletvekillerini Ankara’da ziyaret ediyor. Başkan Hüseyin Yangın, yönetim kurulu üyeleri Neşet Çakır ve Bahattin Bozkurt’tan oluşan heyet Türkiye Büyük Millet Meclisinde bulunan Rizeli Millet Vekilleri ziyaret ederek hem Pazarspor’u tanıtıyor hem de destek talebinde bulunuyor. Bu bağlamda Pazarsporlu yöneticiler Rize milletvekili Hasan Karal, İstanbul milletvekili Osman Aşkın Bak, Bursamillet Vekili İsmail Safiyi ve Rize milletvekili Nusret Bayraktar’ı ziyaret ettiler.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
 
Rize milletvekili Hasan Karal, “Pazarspor’u her dönem yakından takip ediyoruz. Başbakanımızın spora destek hizmetleri kapsamında Pazarspor’a da desteklerimiz devam edecektir. Bu sene daha da yakından takiple maçları da izlemeye geleceğim” dedi.  İstanbul milletvekili İsmail Safi ise, Pazarspor’un sportif başarılarını takip ettiklerini destek vermeye çalışacaklarını ve ziyaretlerden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.
 
DESTEK OLACAĞIZ
 
İstanbul milletvekili Osman Aşkın Bak da, “Pazarspor’un her zaman içindeyiz ve her zaman da destekçisiyiz. Saha ve türbin yenileme çalışmalarında olduğu gibi bundan sonrada desteklerimiz her konumda devam edecek. Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ise Pazarspor’u her zaman takip ettiklerini gerekli desteği vermeye çalışacaklarını ve yeni sezonda başarılar dilediklerini belirtti. Pazarspor’da yönetim kurulu üyelerinin ziyaret turlarının önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler