Pazar yoğun mesaide

Pazarspor teknik direktörü Hasan Çelik, şuanda iç transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. İç transfer çalışmalarını bir kaç gün içerisinde çözüme kavuşturmak istediklerini belirten Çelik, “İç transferi çözüme kavuşturduktan sonra ise dış transfer

Pazar yoğun mesaide

Pazarspor teknik direktörü Hasan Çelik, şuanda iç transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. İç transfer çalışmalarını bir kaç gün içerisinde çözüme kavuşturmak istediklerini belirten Çelik, “İç transferi çözüme kavuşturduktan sonra ise dış transfer çalışmalarımıza başlayacağız. Şuanda dış transferde tespit ettiğimiz birkaç oyuncu var. Ancak öncelikle iç transferi sorunsuz bir şekilde halletmek istiyoruz. Hedefimiz yapacağımız kaliteli transferlerle yeni sezonda başarılı olmak. Bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi. Çelik, yeni sezon hazırlıklarına 13 Temmuz’da başlayacaklarını da sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor