Pazar gözünü 3 puana dikti

Hafta sonu deplasmanda Gölbaşıspor ile kozlarını paylaşacak olan Pazarspor, bu önemli karşılaşmanın hazırlıkları devam ettirirken gözünü üç puana dikti. Pazarspor Genel Kaptanı Ali Osman Telatar, Gölbaşıspor karşısında kazanmaktan başka bir şey düşünmedik

Pazar gözünü 3 puana dikti

Hafta sonu deplasmanda Gölbaşıspor ile kozlarını paylaşacak olan Pazarspor, bu önemli karşılaşmanın hazırlıkları devam ettirirken gözünü üç puana dikti. Pazarspor Genel Kaptanı Ali Osman Telatar, Gölbaşıspor karşısında kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.  Hafta başında başlayan hazırlıklarının çok iyi gittiğini belirten Telatar, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Sporcularımız ve teknik ekibimiz tüm konsantresini bu müsabakaya yoğunlaştırdı. Gölbaşından Pazar’a elimiz boş dönmeyeceğimize inanıyoruz. Bu anlamda Ankara ve civarındaki tüm spor severleri takımımızı desteklemeye bekliyoruz. Çünkü onların vereceği destek oyuncularımızın çok daha başarılı bir performans ortaya koymasını sağlayacaktır. Bu nedenle bizi yalnız bırakmasınlar.”  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler