Pawel Brozek Arjantin'i yıktı!

Polonya ile Arjantin arasında Varşova’da oynanan karşılaşmajı Polonya milli takımı 2-1 kazandı.Kadrosunda Trabzonsporlu Pawel Brozek ve Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan Adrian Mierzejewski attıkları gollerle Polonya’yı Arjantin karşısında galibi

Pawel Brozek Arjantin'i yıktı!

Polonya ile Arjantin arasında Varşova’da oynanan karşılaşmajı Polonya milli takımı 2-1 kazandı.

Kadrosunda Trabzonsporlu Pawel Brozek ve Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan Adrian Mierzejewski attıkları gollerle Polonya’yı Arjantin karşısında galibiyete taşıdı.

Polonya’nın ilk golü Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan ve bu karşılaşmada 80 dakika oyunda kalan Adrian Mierzejewski’den gelirken, galibiyet golü ise 2.yarıda oyuna giren Trabzonsporlu futbolcu Pawel Brozek’ten geldi.

Bilindiği gibi Brozek kardeşler devre arası Trabzonspor’a dahil olmuş, Adrian Mierzejewki ise Trabzonsporla görüşmüş transferinin gerçekleşmesi  Varşova kulübü başkanı Wojciechowski’nin bu transfere onay vermesine kalmıştı.

Polonya [2 - 1] Argentina 26' [1 - 0] A. Mierzejewski 47' [1 - 1] M. Ruben 67' [2 - 1] P. Brozek Euro 2012'nin ev sahiplerinden biri olan Polonya, Copa America hazırlıklarını sürdüren Arjantin ile dostluk maçında karşılaştı.

Sivasspor forması giyen Kamil Grosicki'nin ilk 11'de; Trabzonspor forması giyen Pawel Brozek'ın ise yedekler arasında yer aldığı Polonya, 26. dakikada Mierzejewski'nin attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya iyi başlayan Arjantin, 47. dakikada Ruben ile skora denge getirdi. 56. dakikada Grosicki'nin yerine oyuna Brozek dahil olurken, golcü oyuncu 67. dakikada topu Arjantin ağlarına gönderdi ve takımını yeniden öne geçirdi. Kalan sürede skor değişmedi ve Polonya Arjantin ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor