Passolig'e kısmi çözüm!

Trabzonspor'un Rus Ekibi Rostov ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasını izlemeye gelen ancak Passolig giriş kartlarını alamayan taraftarların maraton tiribününe girişine izin verildi.Tartışmalarla uygulamaya konulan Passolig, Trabzonspor'un Rostov

Passolig'e kısmi çözüm!

Trabzonspor'un Rus Ekibi Rostov ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasını izlemeye gelen ancak Passolig giriş kartlarını alamayan taraftarların maraton tiribününe girişine izin verildi.

Tartışmalarla uygulamaya konulan Passolig, Trabzonspor'un Rostov karşılaşmasında büyük sorunlara yol açtı. Çok sayıda taraftar Passolig kartı alıp internet üzerinden kartına yükleme yaptığı halde gişeden giriş kartını alamadığı için stada giriş yapamazken Trabzonspor'dan bu soruna kısmi olarak çözüm bulundu.

Passolig kartı olup internet üzerinden biletini satın alan ancak stad önündeki gişeden giriş kartını alamadığı için stada giriş yapamayan, ellerinde belgeleri olan traftarlar maraton tribününe alındı.

Ancak Trabzonspor tribünlerinin büyük bir çoğunluğu yine boş kaldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor