Passolig varsa taraftar yok

HABER61.NET-SPOR SERVİSİTrabzonspor Süper ligin 4. haftasında Avni Aker stadyumun'da Kasımpaşa'yı ağırlıyor. 17.30 da başlayan karşılaşmada stadyum da ki boş koltuklar dikkat çekti.  Trabzon için ilk sırada gelen Bordo-Mavili takımın taraftarlarının takım

Passolig varsa taraftar yok

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Süper ligin 4. haftasında Avni Aker stadyumun'da Kasımpaşa'yı ağırlıyor. 17.30 da başlayan karşılaşmada stadyum da ki boş koltuklar dikkat çekti.  

Trabzon için ilk sırada gelen Bordo-Mavili takımın taraftarlarının takımına destek vermek üzere stadda yerini almamaları Passolig sıkıntısından diye yorumlandı. 

Passolig konusu ile alakalı bir çok defa açıklama ve bilgilendirme yapan yönetimin çabalarının boşa gittiği stadda bakınca anlaşılıyor. Bu konu ile alakalı İbrahim Hacıosmanoğlu'na taraftara seslenmiş ve"Trabzonspor'un şampiyonluğuna şahit olmak isteyen gerçek taraftarları sahaya bekliyorum" çağrısında bulunmuştu. 

Sezon başından beri Passolig ile ilgili bir takım sıkıntılar yaşayan taraftarlar bu açıklamaları yok sayarak Fırtına'yı bu akşam yanlız bıraktı.

Bu olaydan çıkan mesaj ise şu oldu "Passolig varsa taraftar yok"

unnamed-006.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor