Paris karıştı! Fransızlar Türk taraftarlara saldırdı!

Şampiyonlar Ligi'ndeki PSG-Galatasaray maçı öncesi Fransız taraftarlar, Galatasaray taraftarlarına saldırdı.

Paris karıştı! Fransızlar Türk taraftarlara saldırdı!

Paris sokaklarında günlerdir hükümeti protesto eden büyük kalabalıklar bugün yerini Galatasaray taraftarına bıraktı.

Paris’teki Mantes-la-Jolie bölgesinde toplanan bir grup Galatasaray taraftarı, meşaleler yakıp, şarkılar söyleyerek takımlarına destek çıktı.

Şampiyonlar Ligi’nde bu gece oynanacak Paris Saint Germain-Galatasaray maçı öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar, soğuk havada sokakları ve kentin meydanlarını maç öncesi tezahüratlarıyla ısıttı.

Porte de St Cloud çeşmesindeki çitleri ortadan kaldırdığı belirtilen Galatasaray taraftarları burada kalabalık bir grup olarak toplanırken, kalabalığın caddeye taştığı bölgede polis ile taraftarlar arasında koşuşturma yaşandığı aktarıldı.

Aynı bölgede Cim Bom taraftarı, izini kalıcı olarak da bıraktı. Porte de St Cloud metro istasyonunun haritasının bulunduğu pano, taraftarlarca sarı-kırmızılı renklerle bezeli sticker’lar ile kaplandı.

PSGli taraftarlar Galatasaraylı taraftarlara saldırdı 

Günlerdir göstericiler nedeniyle Paris sokaklarında fazla mesai yapan Fransız polisi, Galatasarayıl taraftarların olduğu yerlerde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Parc des Princes Stadı yakınlarındaki Saint Cloud bölgesinde 200 kişilik PSGli taraftar grubunun Galatasaraylı taraftarlara saldırdığı, polisin göz yaşartıcı gaz da kullanarak olayları kontrol altına aldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor