Parayı Veren Fatih'i Alır

St. Petersburg'un Zenit takımının teknik direktörü Dick Advocaat, milli futbolcu Fatih Tekke'den memnun olduğunu, ancak Zenit'in ödediği bonservis bedelini verebilecek bir kulüp olması halinde Fatih'in takımdan ayrılabileceğini belirtti.Advocaat, Rus Sovi

Parayı Veren Fatih'i Alır

St. Petersburg'un Zenit takımının teknik direktörü Dick Advocaat, milli futbolcu Fatih Tekke'den memnun olduğunu, ancak Zenit'in ödediği bonservis bedelini verebilecek bir kulüp olması halinde Fatih'in takımdan ayrılabileceğini belirtti.

Advocaat, Rus Sovietskiy Sports gazetesine Tekke'nin Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

''Ben Fatih'in kalmasını istiyorum. Ancak Fatih değişik nedenlerden dolayı St. Petersburg'da huzursuz. Şu anda Türk kulüpleriyle görüşmelerin sonuçlanmasını ve bu kulüplerin Zenit'in ödediği bonservis parasını verip veremeyeceklerini öğrenmeye çalışıyoruz. Durum bir hafta sonra netliğe kavuşacak. Tekke şu anda idmanlara devam ediyor ve bizimle birlikte Samara deplasmanına gelecek.'' Zenit kulübünün başkanı Sergey Fursenko da Sport Ekspress gazetesine yaptığı açıklamada, Tekke'nin transferiyle ilgili açıklamasında Fatih'ten memnun olduklarını ve onu sadece çok iyi bir teklif gelmesi halinde satacaklarını bildirdi.

Tekke'nin kontratının devam ettiğini hatırlatan Fursenko, ''O gerçek bir profesyonel ve idmanlarda son derece mükemmel çalışan biri. Takımın vazgeçilmez oyuncularından biri'' dedi.

Fursenko, Fatih Tekke'nin son haftalarda yedek olarak sahaya çıkmasıyla ilgili bir sonu üzerine de ''Tekke kadroya girmek için diğer arkadaşlarıyla rekabet içinde. Onu ancak, çok iyi bir teklif gelmesi halinde satabiliriz. Şu ana kadar da böyle bir teklif almadık'' ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor