Paralel bahane ile Trabzonspor'a kumpas

Haber61 – Haber Merkezi – Hükümetin paralel yapıya yönelik başlatmış olduğu çalışmalar tüm hızıyla devam ederken Fenerbahçe’de paralel operasyonlarını bahane ederek şike sürecinin yaşanmadığını ileri sürerek 2010 – 2011 ligine kumpas yapmaya çalışıyor. Bu

Paralel bahane ile Trabzonspor'a kumpas

Haber61 – Haber Merkezi – Hükümetin paralel yapıya yönelik başlatmış olduğu çalışmalar tüm hızıyla devam ederken Fenerbahçe’de paralel operasyonlarını bahane ederek şike sürecinin yaşanmadığını ileri sürerek 2010 – 2011 ligine kumpas yapmaya çalışıyor. Bu iddianın arkasında G. Saray başkanı var. G. Saray Başkanı Duygun Yarsuvat, “Fethullah (Gülen) grubu, Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istedi. Aziz Yıldırım da Fenerbahçe de bu parayı vermedi. Ondan sonra malum süreç başladı.... Henüz sonlanmayan bir süreç” kelimelerine yer vererek bir iddia ortaya attı.

Devleti ele geçirme ve Darbe suçundan haklarında dava açılan kişilerin Fenerbahçe’yi de ele geçireceğini iddia edenlerden bir diğeri de Aziz Yıldırım, "Operasyonlar daha önceden kurgulandı. Polisler tarafından o kurguya uygun şekilde yazılan senaryo önce fezlekeye sonra iddianameye ve en sonunda mahkeme kararına dönüştürüldü." İfadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor