Papara Park’ta tek gol yetmedi!
Türkiye U21 ile Hırvatistan U21, Papara Park’ta oynanan hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.
Yayınlanma:
Papara Park’ta oynanan maçda Türkiye U21 ile Hırvatistan U21 karşı karşıya geldi. İki takımın da zaman zaman üstünlük kurduğu mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi. İlk yarısı golsüz geçen karşılaşmada ikinci devrede fileler havalandı ve takımlar sahadan beraberlikle ayrıldı.
Topla oynama oranında Hırvatistan %53 ile az da olsa üstünlük sağlarken, Türkiye %47’lik oranla oyunu dengeledi. Ev sahibi ekip 6 korner kullanırken, Hırvatistan 3 kez köşe vuruşu kazandı. Ofsayt bayrağı ise iki kez konuk ekip için kalktı, Türkiye ise ofsayta hiç yakalanmadı.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.