'Pankartı şimdi mi hatırladılar' dedi

Radyospor’a açıklama yapan Çalımbay, Trabzonspor’un böyle bir eleştiri getirdiğine inanmadığını belirterek, “Fenerbahçe’den Trabzonspor’dan da arkadaşım var. Fenerbahçeli arkadaşlarımla maç da izliyorum yemek de yiyorum. Burada art niyet aramak kadar yanl

'Pankartı şimdi mi hatırladılar' dedi

Radyospor’a açıklama yapan Çalımbay, Trabzonspor’un böyle bir eleştiri getirdiğine inanmadığını belirterek, “Fenerbahçe’den Trabzonspor’dan da arkadaşım var. Fenerbahçeli arkadaşlarımla maç da izliyorum yemek de yiyorum. Burada art niyet aramak kadar yanlış bir şey yok. Bizi herkes bilir, bahsettikleri türden işlerle ilgimiz olmaz. Ayrıca onlar önceden kaybettikleri puanlara baksınlar” dedi.

 

TRABZONLULAR O PANKARTI ŞİMDİ Mİ HATIRLIYORLAR

Trabzonspor taraftarının son maçta “Rıza Efendi 2 ekmek, bir sütü unutma!”  pankartı açarak, Fenerbahçe taraftarının, Beşiktaş’ın 4-3 kazandığı maçta Rıza Çalımbay aleyhine açtığı pankartı hatırlatmasıyla ilgili olarak tecrübeli teknik adam, “O pankart açıldığı zaman neden tepki göstermediler? O maçtan sonra sahip çıksalardı. O bahsettikleri maçtan sonra Cumhurbaşkanı, Başbakan aradı. Bülent Arınç aradı. O zaman tepki göstermediler de şimdi bu maç gelince hatırlıyorlar. Ayrıca o pankart tüm Fenerbahçe camiasına mâl edilemez. Ayrıca o pankartı asanlara Fenerbahçe’yi 4-3 yenerek gerekli dersi verdik” diye konuştu.

 

TRABZONLULARIN İÇİ RAHAT ETSİN, GEREKLİ MÜCADELEYİ VERECEĞİZ

Fenerbahçe’ye karşı gerekli mücadeleyi vereceklerini belirten Çalımbay, “Biz gereken mücadeleyi sahada vereceğiz. Bizim şaibeyle hiç işimiz olmadı. Karşımızdaki takım Fenerbahçe, 16 maçtır galip geliyorlar. Ben kendimi onların yerine koyuyorum, hangi takım olursa olsun parçalarım. Ancak biz takım olarak hazırız. Gereken mücadeleyi yapacağız. Her şey sahada bitecek. Başka bir şey aramaya gerek yok. Trabzonspor’un içi rahat etsin, biz sahada gereken mücadeleyi yapacağız. Olur ya da olmaz bilemem; ama gerekeni yapacağız” dedi.

 

TRABZON GELSEYDİ ONLARA DA 8 BİN BİLET VERİRDİK

Fenerbahçe taraftarına 8 bin bilet verilmesinin eleştiri konusu haline getirilmesine de karşı olduğunu dile getiren Rıza Çalımbay, “Keşke biz Trabzonspor’la oynasaydık ve tüm Trabzonlu taraftarlar maça gelseydi.  Trabzon’un da Fenerbahçe’nin de takımlarının yanında olması hakkıdır. Burada başka bir şey aramak yanlış. Trabzonspor Sivas’a gelseydi. 10 bin kişilik 4 Eylül Stadı’nda 8 bin Trabzonsporlu taraftarın olmasını isterdim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor