Özyazıcı: TS-Beşiktaş'ı yener

Trabzonspor'un ve Türk Futbolu'nun Efsane Teknik Direktörü Ahmet Suat Özyazıcı, Anadolu'dan şampiyon çıkmasını ve bunun da Trabzonspor olmasını istediğini söyledi.ŞANSIMIZ YÜZDE 50 “Trabzonspor'un bu sezon oynadığı futbol ortada. İstanbul takımları ve Siv

Özyazıcı: TS-Beşiktaş'ı yener

Trabzonspor'un ve Türk Futbolu'nun Efsane Teknik Direktörü Ahmet Suat Özyazıcı, Anadolu'dan şampiyon çıkmasını ve bunun da Trabzonspor olmasını istediğini söyledi.

ŞANSIMIZ YÜZDE 50
“Trabzonspor'un bu sezon oynadığı futbol ortada. İstanbul takımları ve Sivasspor da dahil beş takım arasında yüzde elli şansı var. Yani en şanslı Trabzonspor. Diğer takımların oynadığı futbolu görüyorsunuz. Trabzonspor çok süper oynamıyor. Ama onlardan daha iyi oynadığını söyleyebiliriz. Bu sezon bana göre Trabzonspor ligi zirvede bitirecektir. Ben yıllarca yaşadığım tecrübelere dayanarak bunu söylüyorum

EKİP RUHU VAR
“Trabzonspor'u diğer takımlardan bu sezon ayıran en büyük özellik bir ekip ruhu oluşması. Sahada oynayan futbolcular kazanmak için oynuyor. Takım halinde galibiyeti arzuluyorlar. Bu da ekip ruhunu ortaya çıkartıyor. Bu durum şu anki başarının en büyük nedenidir. Eğer bir takım zirveye oynayacaksa mutlaka takım oyunu oynamak zorundadır. İşte Trabzonspor bunu yaptı ve başarıyı yakaladı.”

TARAFTAR MÜKEMMEL
“Takım başarılı sonuç aldıkça taraftarın ilgisi de o kadar artar doğal olarak. Bu sezon bakıyorsunuz Trabzonspor her maçını dolu tribünlere karşı oynuyor. Taraftar da sorumluluğunu biliyor. İyi netice alan takımlarını bu yolda destekliyorlar. Camianın kenetlenmiş bir görüntü sergilemesi bizi umutlandırıyor. Her şey yolunda gidiyor. Taraftarın takıma her maçta destek çıkması lazım.”

ÇOK GÖRÜŞMÜYORUZ
“Teknik Direktör Ersun Yanal bugüne kadar bir kez yanıma geldi. Bizim de muhabbetimiz futbol üzerine oluyor tabiî ki. Birçok takımın hocası Trabzon'a geldiğinde bana uğrar. Ben ise Trabzonspor kulübüne gitmekten hoşlanmıyorum. Hep dedikodu yapıyorlar. Sanki görev istiyormuşum gibi. Ben de bu yüzden gitmiyorum. Böyle uzaktan seyretmek daha iyi oluyor. Onlar başarılı oldukça ben mutlu oluyorum.”

BEŞİKTAŞ'I YENERİZ
“Trabzonspor oynadığı futbolla birlikte Beşiktaş'ı yener. Ben orada kesinlikle kaybedeceğini düşünmüyorum. Beşiktaş artık zirve yarışından koptu kopuyor. Trabzonspor Beşiktaş'ı yenerse rakibini zirve yarışında saf dışı bırakır. Zor bir maç olacak. Ama ben bu maçta favori olarak Trabzonspor'u görüyorum. Her ne olursa olsun Trabzonspor bu maçta puan kaybı yaşamaz.”

BU BİR BAŞLANGIÇ
“Anadolu futbolu son dönemlerde iyi bir çıkış yakaladı. Ankaraspor ve Kayserispor her ne kadar düşüşe geçseler de bu sezon iyi performans gösterdiler. Sivasspor ise istikrarlı bir görüntü sergiliyor. Keza ilk sırayı Trabzonspor ve Sivasspor paylaşıyor. Bu bana gurur veriyor. Bana göre şampiyon Anadolu'dan çıksın. O takım da Trabzonspor olsun. Bunu çok istiyorum. İkinci de Sivasspor olsun.”

Kaynak: İlkhaber

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor