Özlenen Yattara Geliyor

Milli takımdan uzun bir zamandan sonra zamanında dönerek herkesi şaşırtan Gineli yıldız futbolcu İbrahim Yattara, son zamanda taraftarları çok üzdüğünü kabul ederken, artık özlenen Yattara'nın geleceğini savundu..Yattara, kendisini affettirmek için yoğun

Özlenen Yattara Geliyor

Milli takımdan uzun bir zamandan sonra zamanında dönerek herkesi şaşırtan Gineli yıldız futbolcu İbrahim Yattara, son zamanda taraftarları çok üzdüğünü kabul ederken, artık özlenen Yattara'nın geleceğini savundu..

Yattara, kendisini affettirmek için yoğun bir tempoda çalıştığını ifade ederek, "Sakatlıklardan tamamen kurtuldum. Taraftarlara eski günleri yeniden yaşatacağım. Artık Yattara geliyor. Biz değil rakiplerimiz korkacak. Ziya Doğan'ın benimle özel olarak ilgilenmesi beni daha da hırslandırıyor. Benim iyi bir futbolcu olabilmem için bana her zaman destek çıktı. Benim de sorumluluklarım var. Taraftarın beni çok özlediğinin farkındayım. Artık her şey geride kaldı. Oynayacağım futbol ile gündeme geleceğim. Umarım her şey yolunda gider ve özlenen Yattara sahalarda olur" diye konuştu.

Bu arada Teknik Direktör Ziya Doğan'da Milli takım kampından zamanında dönen Yattara'ya, "Bravo Yattara işte profesyonellik budur. İşte benim istediğim Yattara bu. Ceza işe yaramış. Bakıyorum da artık zamanında geliyorsunuz" diyerek takıldı.

Trabzonspor'da Ankaragücü maçı öncesi yaşanan sakatlık kabusu sona erdi. Hafta içi yapılan tüm çalışmalarda takımdan ayrı olarak çalışan Umut Bulut'un Pazar günü oynanacak olan Ankaragücü maçında ilk on birdeki yerini alabileceği açıklandı. Golcü futbolcunun idman eksiği yoğun bir çalışma ile giderilirken Teknik Direktör Ziya Doğan'ın Umut'u Ceyhun ile birlikte forvette oynatmayı planladığı öğrenildi.

Milli takım kampından yorgun dönenen Ergin Keleş'in karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde oyuna girmesi beklenirken. Hafif sakatlığı bulunan Ömer Rıza'nın da Ankaragücü maçında Doğan'ın forma vermesi durumunda oynayabileceği açıklandı. Sakatlıkları bulunan diğer futbolcular Erdinç ve Tayfun'un da durumunun iyi olduğu ve bu futbolcularında Ankaragücü maçında oynayabilecekleri açıklandı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler