Özköylü: 2010-2011 şampiyonu...

Eski Trabzonsporlu ve Ankaraspor teknik direkötrü Osman Özköylü habe61.net'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.Özköylü: "Öncelikle böyle bir etkinlikte böyle güzel insanlarla buluşmak oldukça güzel bir duygu. Bazı özlemlerimizide gidermiş oluyoruz. Bende imka

Özköylü: 2010-2011 şampiyonu...

Eski Trabzonsporlu ve Ankaraspor teknik direkötrü Osman Özköylü habe61.net'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özköylü: "Öncelikle böyle bir etkinlikte böyle güzel insanlarla buluşmak oldukça güzel bir duygu. Bazı özlemlerimizide gidermiş oluyoruz. Bende imkanım oldu gelme fırsatı buldum.Trabzon'daki arkadaşlarımı ve dostlarımı çok özlüyorum. Keşke fırsat olsa onlarıda görebilsek çok iyi olur ama olmuyor.

Dün akşam Trabzonspor oldukça iyi bir mücadele verdi. Oyuncular gerçekten yürekten oynadı hepsini tebrik ediyorum. Karşınızda öyle güçlü bir rakip varken bazı hatalar elbette olur. Ama Trabzonspor güzel oyunu ile inşallah rövanşta galip gelebilir ve turu geçen takım olur.

Ayrıca şike konusunada değinirsek herşey ortada. Tapeler belgeler görüntüler. Hala neyi inkar ediyorlar anlayamıyorum. Ama şunu açıkca dile getirebiliyorumki 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor'dur. Bunuda herkes biliyor ve görüyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor