Özkara: Şansımız yanımızda değildi

Giresunspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan 1461 Trabzon'da teknik direktör Hüsnü Özkara maç sonrası açıklamalarda bulundu. İki farklı takımın mücadelesi olduğunu söyleyen Özkara"Giresunspor play off için, biz de kümede kalmak adına bu maçtan puanlarla ayrı

Özkara: Şansımız yanımızda değildi

Giresunspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan 1461 Trabzon'da teknik direktör Hüsnü Özkara maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İki farklı takımın mücadelesi olduğunu söyleyen Özkara"Giresunspor play off için, biz de kümede kalmak adına bu maçtan puanlarla ayrılması gerekiyordu. Maalesef Giresunspor karşısında son haftalardaki çıkışımızı sürdüremedik. Maça biraz tutuk başladık. Ancak 30. dakikadan topu yere indirerek, özellikle ikinci 45 dakikada tek kale oynayarak pozisyonlar bulduk. Ama mağlup bitirdik. İkinci yarıdan son derece memnunum. Futbol şansımız yanımızda değildi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler