Özkara: ‘ Hatalar zinciri…”

PTT 1.Lig’in 30. Haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşan ve 4-0 mağlup olan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Hüsnü Özkara maç sonu açıklamalarda bulundu.   İlk yarının başa baş geçtiğini belirten Özkara, Oyunun hakimiyetinin kendilerinde olduğunu söy

Özkara: ‘ Hatalar zinciri…”
PTT 1.Lig’in 30. Haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşan ve 4-0 mağlup olan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Hüsnü Özkara maç sonu açıklamalarda bulundu.
 
İlk yarının başa baş geçtiğini belirten Özkara, Oyunun hakimiyetinin kendilerinde olduğunu söyleyerek, Adanaspor’un kendilerini öne çekip arkaya top atmaya çalıştığını, maçın kırılma anının yedikleri ilk gol olduğunu, çok çalışmalarına rağmen kademe hataları zinciri yaptıklarını ifade etti.
 
Oyuncu değişikliği yaptıklarını ancak yine basit goller yediklerimi sözlerine ekleyen Özkara, Adanaspor’u Engin Hoca’yı ve Başkan Bayram Akgül’ü kutlamak lazım Adanaspor camiasını tebrik ediyorum dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler